Чи можна поставити вініри, якщо немає зубів?

64935

Найкращою окрасою для кожної людини є щира тепла усмішка. Але якщо є проблеми із зубами, наприклад, сколи, тріщини, дірочки та інші руйнування, то посміхатися зовсім не хочеться. Коли на передніх зубах з'являється навіть найменша ерозія, це псує всю усмішку. Ось чому в стоматології для виправлення подібних дефектів використовують високоестетичні вініри.

Чи можна ставити вініри, коли нема зубів | Клініка Лукашука

 

Що таке вініри

Багато людей знають про такий чудовий спосіб створення усмішки, як вініри. Тому виникає питання: чи можна поставити вініри, якщо немає зубів? Спочатку варто розібратися, що вони собою являють. Вініри — це накладка на передню частину зуба і його ріжучий край. Вони чимось схожі на наклейки, але виконані з якісного матеріалу. Вініри можуть змінити колір і форму зубів, залишивши вам красиву і здорову усмішку.

Передові технології дають змогу впродовж однієї години зробити зубний вінір. Водночас на роботу з пацієнтом йде одне відвідування стоматолога.

 

Умови для встановлення вінірів

Щоб поставити вініри, необхідні хороші стійкі зубні корені, адже накладки мають на щось спиратися. Тому, на жаль, їх не поставиш, коли немає зубів. Ви думаєте, що це вирок, і нічого, крім повного знімного протеза, не підійде? Це далеко не так!

 

Небезпеки, якщо немає зубів

В основному людина втрачає всі зуби через пародонтит (хвороба, що має дегенеративно-дистрофічну природу). Або ж причиною може бути видалення зубів, які сильно розхиталися, що робить неможливим користування ними.

Якщо зуби повністю відсутні, то людина не здатна пережовувати їжу. Це призводить до серйозних наслідків — якщо узагальнено, то організм швидше старіє. Це пояснюється тим, що завдяки жувальному навантаженню підтримується тонус організму.

Рот без зубів - причина старіння

 

Мудре рішення, коли немає зубів

Як би там не було, не варто відразу вдаватися до знімних протезів. Вони не тримаються стійко на щелепах і до того ж натирають ясна. З допомогою таких протезів можна вживати тільки м’яку їжу.

У зв’язку з цим є вихід — поставити імплантанти. Так ви зможете повернути красу своїх зубів і забути про проблеми. Імплантанти виготовляють із титану. Вони чимось схожі на шурупи-саморізи. Такі імплантанти грають роль рідних зубних коренів, до яких потім кріпляться зубні конструкції.

Щоб повністю визначитися з тим, який метод вам підійде і які імплантанти вибрати, зверніться до наших фахівців. Лікарі оглянуть порожнину рота й будову щелеп. Тільки тоді ви зможете бути повністю впевнені, що вам підберуть якісне лікування.

Чи можна поставити вініри, якщо немає зубів?» — відповідь: НІ. Але є й інші прекрасні рішення. Ми готові вас із ними ознайомити. Бажаємо вам прекрасної чарівної посмішки!

Сподобалося у нас? - Поділися сторінкою з друзями!
33 голосів, оцінка: 4.1 з 5
Поділитись pinterest
×
Записатися на консультацію
Записатися на консультацію
Ваш телефон *