Лікування зубів під мікроскопом

Інформація, надана в статті, не може бути використана для постановки діагнозу, призначення лікування і не заміняє консультацію лікаря.

Лікування під мікроскопом

Ціни на лікування зубів під мікроскопом

Послуга Ціна
Консультація стоматолога

від 249 грн

Оптрагейт

264 грн

Використання кофердаму

230 грн

Невідкладна допомога при пульпіті

350 грн

Розпломбування кореневого каналу зуба

630 грн

Мікроінвазивна механічно-медикаментозна обробка одного каналу

2200 грн

3D обтурація одного кореневого каналу розігрітою гутаперчою

1300 грн

Діагностичне лікування одного каналу

1650 грн

Механічно-медикаментозна обробка склерозованого каналу

440 грн

Пломбування каналу кореня зуба тимчасовою пастою

300 грн

Видалення анкерного або скловолоконного штифта з каналу зуба

1903 грн

Видалення суцільнолитої штифтової вкладки

3168 грн

Закриття перфорації стінки каналу склоіономерним цементом

1100 грн

 

Ендодонтичне лікування – це найбільш трудомісткий і відповідальний етап у лікуванні каналів зубів, оскільки саме від якості запломбованих каналів залежить подальша доля зуба. Можна мати добре поставлену пломбу й погано запломбований канал, а через рік втратити цей зуб разом із красивою пломбою, яка буде й надалі триматись.

Кореневий канал дуже тонкий, його діаметр менше 1 міліметра. Водночас він може бути ще і складної форми або мати приховані відгалуження. І що краще лікар бачить об'єкт свого лікування, то надійніше та ефективніше буде проводитися втручання. Але можливості людського ока не безмежні.

 

Стоматологія в мікроскопі 

Використання ультрасучасного оптичного мікроскопа відкриває нові можливості в стоматології. А в складних випадках, як, наприклад, за повторного ендодонтичного лікування, коли є неякісно запломбовані канали, уламки старих інструментів або навіть перфорації, він стає просто незамінним. Водночас мікроскоп може стати останнім шансом для збереження зуба.

Завдяки використанню в нашій клініці дентального мікроскопа останнього покоління Seiler Evolution XR6, який дає 30-кратне збільшення, прекрасний огляд і яскраву освітленість робочої ділянки, успіх ендодонтичного лікування досягає 95%.

 

Переваги застосування дентального мікроскопу

Використання дентального мікроскопа у повсякденній практиці лікаря-стоматолога дає гарантії:

  • високої точності роботи лікаря-ендодонтиста;
  • ретельного видалення інфікованих тканин;
  • щадного препарування з максимальним збереженням здорових тканин, оскільки велике збільшення дає можливість абсолютно точно визначити кількість тканин зуба, які підлягають видаленню;
  • виявлення захворювання на ранніх етапах його розвитку, оскільки стає можливим детальний розгляд ямок та фісур, а також пігментації емалі;
  • якості реставрацій (щільність контакту між пломбою і стінками зуба).

Лікування зубів під мікроскопом – це наступний крок після лупи, використовуваний для процедур стоматології Лукашука. Природно, лікування зубів під мікроскопом використовується найчастіше для лікування кореневого каналу, оскільки система кореневого каналу із сегментацією дрібних і найбільш складних структур у зубі загалом. Можна також використовувати мікроскоп як гарантію для кожної процедури, з профілактичною метою. Ми можемо виявити витік між зубом і позаклітинним матриксом завдяки цьому обладнанню, тим самим уникнути можливих ускладнень під час лікування зубів.

Мікроскоп допомагає правильному протезуванню робочих місць (коронок, мостів), де ми можемо виявити некоректності. Є також перевага, якщо зубний технік використовує мікроскоп для роботи під час формування моделі зуба. Багато зубних техніків використовують для таких цілей мікроскоп. Після перевірки протеза перевірка правильності установки до цементації є важливою частиною процедури.

Лікування зубів під мікроскопом

Завдяки досконалому освітленню операційного поля ксеноновим світлом стоматологи мають можливість більш детально розглянути структуру зуба. Це дає можливість лікувати кореневу систему через поточну коронку, що було б неможливо без інтенсивного світла. За певних умов можна перевірити весь кореневий канал до самого кінця. Важливе правило в сучасній стоматології – “”я нічого не можу лікувати, поки я не бачу, що лікувати”. Завдяки нашим новим мікроскопам лікування зубів стало можливим для тих, хто так давно мріяв про бездоганну посмішку.

Мікроскоп не просто відкриває очі стоматолога на операційне поле, він ще й дає впевненість у результаті проведеного лікування, не покладаючись на випадковості. (А це означає, що на зуб, пролікований під мікроскопом, можна дати збільшену гарантію).

 

Стоматологи-ендодонтисти:

  • Скільки коштує лікування зуба під мікроскопом?

Сподобалося у нас? - Поділися сторінкою з друзями!
27 голосів, оцінка: 4.5 з 5
Поділитись pinterest
×
Записатися на консультацію
Записатися на консультацію
Ваш телефон *