Відбілювання зубів у Києві

Інформація, надана в статті, не може бути використана для постановки діагнозу, призначення лікування і не заміняє консультацію лікаря.

Відбілювання зубів в клініці Лукашука | Фото 1

 

Скільки коштує відбілювання зубів у Києві

Вартість процедури відбілювання зубів залежить від кількох факторів, включаючи вибрані опції, такі як використання ультразвуку, метод Air Flow та послуги Magic Smile. Також ціна може змінюватись в залежності від того, проводиться процедура в швидкому режимі або ретельно виконана досвідченим фахівцем.

Ціни на відбілювання зубів

Послуга Ціна
Індивідуальний стерильний набір

200 грн

Відбілювання офісне, 1 щелепа "Magic Smile" експрес

1900 грн

Відбілювання офісне, 1 щелепа "Magic Smile" експерт

2200 грн

"Перлинне відбілювання" 1 щелепа (ультразвук + Air Flow \ Magic Smile)

2950 грн

 

Про відбілювання зубів у стоматології Лукашука

На сьогоднішній день наша стоматологія в Києві пропонує 2 системи відбілювання: "Magic Smile" і "Beyond". Гель на основі карбаміду не впливає на хімічну структуру зубів, а лише усуває їх пігментацію, як наслідок, ми отримуємо природний красивий колір.

На відміну від застарілих технологій використання перекису водню, процедура відбілювання гелем не чинить руйнівної дії на емаль і абсолютно безпечна для зубів. Гель активується за допомогою світлодіодної лампи, яка випромінює холодне світло. Всього через півтори години Ви станете власником білої усмішки, а ступінь відбілювання при цьому становить близько 6-12 тонів.

Відбілювання зубів в клініці Лукашука | Фото 2

 

Як правильно підготуватися до відбілювання зубів

Щоб після процедури Ваші зуби якомога довше залишалися білими, варто відповідально підготуватися до відбілювання. Пролікуйте карієс, видаліть твердий зубний наліт. Перед проведенням відбілювання зубів обов'язково провести професійну гігієну для очищення поверхні зуба, усунення запалення ясен. Можливо, знадобиться процедура фторування, що значно зміцнить емаль.

Варто зазначити, що штучні матеріали не піддаються відбілюванню, тому пломби та коронки надалі доведеться замінити, оскільки їх колір залишиться тим самим. Якщо Ви планували протезування чи заміну пломби, краще провести їх через кілька тижнів після відбілювання зубів.

Чи боляче відбілювати зуби?

Чутливість зубів у кожної людини індивідуальна. Під час відбілювання зубів під дією лампи гель нагрівається, пацієнт може відчувати не зовсім приємні відчуття чи навіть стріляючий біль у зубах. При сильному дискомфорті процедуру зупиняють і обробляють емаль спеціальним складом для зниження чутливості.

 

Як впливає відбілювання зубів на чутливість

Під час відбілювання емаль зуба не псується і не сточується, проте, гель проникає через пори до дентину, в який виходять багато нервових закінчень.

Саме тому після процедури деякі пацієнти відзначають підвищену чутливість зубів, особливо щодо кислої, дуже гарячої або занадто холодної їжі та напоїв. З віком кількість мікротріщин на зубах збільшується, а тому процедура може стати менш приємною.

Відбілювання зубів в клініці Лукашука | Фото 3

 

Як доглядати за зубами після відбілювання

Протягом 48 годин після відбілювання зубів рекомендується обмежитися такими продуктами: кава, чай, червоне вино, кола, ягоди, різні соуси, буряк та морква. Краще назавжди відмовитись від куріння. Для гігієни ротової порожнини використовуйте спеціальні пасти для чутливих зубів, у складі яких немає абразивних компонентів.

Крім того, після процедури відбілювання у стоматолога варто щодня дотримуватися таких правил:

  • уникати чищення зубів жорсткими щітками;
  • обполіскувати ротову порожнину засобами з мікроелементами, що зміцнюють зубну емаль;
  • акуратно видаляти залишки їжі між зубами зубною ниткою.

 

Чи довго тримається результат відбілювання зубів?

Чим темнішим був початковий відтінок зубів, тим стійкішим буде результат відбілювання. Для дійсно білої голлівудської усмішки може знадобитися відразу кілька процедур. У деяких пацієнтів зуби зовсім не повертаються до колишнього відтінку, залишаючись білими все життя. Регулярні гігієнічні чищення в кабінеті стоматолога максимально подовжать ефект відбілювання зубів та подарують Вам гарну та здорову усмішку.

Відбілювання зубів в клініці Лукашука | Фото 4

 

Чи можна відбілити зуби вдома?

Існує маса способів позбутися зубного нальоту в домашніх умовах, реклами різних гелів і смужок обіцяють білу усмішку вже після першого застосування, а пасти, що відбілюють, просто на піку популярності. Однак, будь-яке відбілювання зубів поза стінами стоматології носить лише тимчасовий характер, а може й зовсім не дати жодних результатів.

Ціни на відбілювання зубів залежать від вибраних опцій: ультразвуку, Air Flow, послуги Magic Smile і чи буде вона проводитись у швидкому форматі, чи ретельно спеціалістом.

 

Лікарі з відбілювання зубів:

 

Відгуки наших пацієнтів:

Показання

- зміна кольору зубів;

- корекція кольору зубів перед встановленням керамічних реставрацій.

Протипоказання

- наявність пломб, великих реставрацій;

- наявність коронок, вінірів;

- підвищена чутливість.

  • Як довго триває ефект від відбілювання зубів?

Сподобалося у нас? - Поділися сторінкою з друзями!
31 голосів, оцінка: 4.8 з 5
Поділитись pinterest
×
Записатися на консультацію
Записатися на консультацію
Ваш телефон *