Протезування зубів

Інформація, надана в статті, не може бути використана для постановки діагнозу, призначення лікування і не заміняє консультацію лікаря.

Протезирование зубов | Фото - Клиника Лукашука

Ціни на протезування зубів

Послуга Ціна
Консультація ортопеда

від 270 грн

Зняття відбитків А-силікон

475 грн

Зняття цифрового відбитка

850 грн

Тимчасова коронка (лабораторна)

1250 грн

Керамічна коронка на кобальто-хромованому каркасі

4520 грн

Коронка з діоксиду цирконію повноанатомічна СТАНДАРТ (гарантія 5 років)

від 8200 грн

Керамічна реставрація E-max / ZnO2 СТАНДАРТ (5 років гарантії)

від 8200 грн

Керамічна реставрація E-max ПРЕМІУМ (10 років гарантії)

10400 грн

Супер естетична художня реставрація (10 років гарантії)

12100-16300 грн

Фіксація реставрації

550 грн

 

Коли необхідне протезування зубів

Всі прекрасно усвідомлюють той факт, що періодичне відвідування стоматолога дозволяє зберегти зуби і запобігти їх руйнуванню.

Проте, далеко не всі дотримуються цього правила, що призводить до повної або часткової втрати зуба. У цьому випадку необхідно провести протезування зубів, адже наявність пустот в зубному ряді не тільки завдає шкоди іміджу, а й може призвести до ряду проблем зі здоров'ям. Серед них можуть бути захворювання шлунково-кишкового тракту, руйнування кісткової тканини, викривлення зубного ряду тощо.

Наші стоматологи надають якісні послуги протезування зубів в Києві найкращої якості з новітнім обладнанням і матеріалами. Ці послуги зазвичай вимагають більше одного відвідування стоматологічної клініки в зв'язку з необхідністю великої точності обстеження і виготовлення власне протеза зуба. Взагалі протезування коронок і мостів вимагають 2 призначень під час протезування, і займає кілька відвідувань для забезпечення правильності виготовлення протеза. 

Протезирование зубов

 

Які основні види зубного протезування і зубних протезів?

У сучасній стоматології все більшого поширення набуває протезування на імплантатах. В даний час протезування зубів в Києві здійснюється безболісно з використанням нового обладнання і сучасних матеріалів. Лікарі-ортопеди володіють технікою установки декількох видів конструкцій і в кожному конкретному випадку підкажуть, який варіант найбільш оптимальний.

Серед конструкцій протезування зубів існують вініри, накладки, різні зубні коронки. Для прикладу, вініри представляють собою керамічні пластинки, які міцно фіксуються на зубі. Основна функція вінірів - усунення естетичних проблем пацієнтів.

 

Знімні і фіксовані зубні протези

Основні рішення для протезування включають в себе коронки і мости, які цементуються в роті.

Знімні протези включають повні та часткові протези. Не сильно пошкоджений зуб може бути виправлений вінцевим протезом. Якщо має місце великий розпад в зубі, і він був заповнений кілька разів, або якщо зуб потемнів, наприклад, в результаті обробки кореневого каналу, протезування зуба є хорошою альтернативою лікуванню. Реставрація і зміцнення зуба покращує його зовнішній вигляд.

Зубний технік виготовляє індивідуальний протез на основі зліпка, зробленого стоматологом, який буде приклеєний до стовпа зуба. Протез може бути зробленим із золота, різних металевих сплавів або кераміки. Якщо зуб повністю відсутній і замінюється імплантатом, коронка фіксується на імпланти. 

Протез на импланте зуба

Коронка на зуб встановлюється в разі, якщо він сильно зруйнований. Основне призначення коронок - відновлення нормальних жувальних функцій. Коронки точно прилягають до зубів, роблячи їх межі гладкими. Це допомагає збільшити термін їх функціонування, а також запобігти можливим проблемам з яснами.

Вкладки призначені для виправлення дефекту частини зуба, а також для відновлення втраченої частини зуба в разі, якщо неможливо встановити довговічну пломбу.

Крім перерахованого, існують і бюгельні протези, оскільки в деяких випадках доцільно застосовувати знімне протезування. Це можуть бути протези на замках, нейлонові протези, протези з телескопічною фіксацією, повні знімні протези, а також частково знімні протези.

Отже, в сучасній стоматології існує досить багато способів вирішення різних проблем із зубами. У кожному конкретному випадку стоматолог визначає, який з видів протезування найбільше підходить пацієнту, враховуючи функціональну і естетичну складову.

Через складність виготовлення, ціни на протезування зубів варіюються в залежності від конкретної ситуації і побажань клієнта. Ви можете замовити протезування зубів в Києві і приїхати в нашу клініку для здійснення першого огляду.

 

Лікарі стоматологи протезисти:

 

 

Головний лікар Андрій Лукашук

Показання

- повна відсутність зуба (адентія);

- значне руйнування коронкою частини зуба;

- повне руйнування коронки зуба;

- патологічне стирання зубів;

- множинні дефекти зубного ряду.

Протипоказання

- гострі захворювання ротової порожнини;

- вагітність;

- стадії реабілітації та одужання;

- наркотична залежність;

- курс променевої терапії.

  • Скільки коштує протез на один зуб?

Сподобалося у нас? - Поділися сторінкою з друзями!
32 голосів, оцінка: 4.26 з 5
Поділитись pinterest
×
Записатися на консультацію
Записатися на консультацію
Ваш телефон *