Чистка зубів

Інформація, надана в статті, не може бути використана для постановки діагнозу, призначення лікування і не заміняє консультацію лікаря.

Пофесійна чистка зубів в Києві | Фото 1

Ціни на професійну чистку зубів

Послуга Ціна
Консультація пародонтолога

від 500 грн

Індивідуальний стерильний набір

200 грн

Комплексна професійна гігієна порожнини рота (ультразувк + Air Flow \ маска від чутливості) I категорія 1 щелепа

1000 грн

Комплексна професійна гігієна порожнини рота (ультразувк + Air Flow \ маска від чутливості) II категорія 1 щелепа

1250 грн

 

Сьогодні однією з найбільш популярних послуг у сфері стоматології є професійна чистка зубів.

Лазерна чистка зубів завоювала популярність у зв'язку з тим, що вона значно покращує стан зубів, запобігає виникненню зубних пошкоджень.

 

Що таке професійна чистка зубів

Професійна гігієна порожнини рота містить різні види чищення зубів. Тому треба розібратися в тому, що таке чищення зубів, ціна, які бувають різновиди, і в якому випадку необхідне професійне чищення зубів.

Треба зазначити, що наша клініка надає послугу не просто чищення зубів, як у багатьох інших стоматологічних клініках, а послугу пародонтологічного чищення зубів. Це комплексна, професійна чистка зубів, яку проводить лікар-пародонтолог.

Пофесійна чистка зубів в Києві | Фото 2

Під час процедури відбувається очищення не тільки поверхонь зубів, а також очищення під кишенями ясен, що значно покращує результат процедури.

Пародонтологічне чищення зубів відрізняється від звичайного тим, що лікар-пародонтолог визначає виникнення проблеми на ранній стадії захворювання, якщо така є. Чищення зубів у звичайного стоматолога-гігієніста відрізняється тим, що на ранній стадії захворювання можуть залишитися непоміченими. Тому чищення зубів у пародонтолога – це найкращий спосіб стежити за здоров'ям зубів і запобігати виникненню можливих захворювань.

 

Які етапи включає чищення зубів

1. Перший етап – це ультразвукова чистка зубів. Чищення зубів ультразвуком – це процедура очищення, під час якої використовується спеціальний апарат – «Ультразвук». З наконечника цього апарату подається ультразвук, який безболісно проводить очищення. За допомогою ультразвукового скейлера створюються коливальні рухи. Під час цього процесу зубний камінь відокремлюється від зубної поверхні. Ця процедура безболісна. Зубна емаль не пошкоджується ультразвуком.

Пофесійна чистка зубів ультразвуком в Києві | Фото 3

2. Другий етап чищення зубів включає в себе використання апарату Air Flow. Чищення зубів Air Flow – це сучасний метод очищення поверхні зубів. Під дією апарату відбувається видалення нальоту з поверхні зуба за допомогою аерозольного струменя. Діючі речовини, необхідні для проведення цього етапу чищення зубів, містять дрібнодисперсні частинки із суміші спеціального порошку і фторованої води. Аерозольний струмінь подається на зубну поверхню, очищаючи її.

Пофесійна чистка зубів Air Flow | Фото 4

3. Третій етап – це нанесення спеціальної маски для зміцнення зубної емалі. У роботі використовуються якісні зміцнювальні маски.

Цей етап абсолютно безболісний і не спричиняє жодних дискомфортних відчуттів.

У результаті проведення професійного чищення зубів ви отримуєте гладкі, зміцнені і блискучі зуби!

Пофесійна чистка зубів в Києві | Фото 5

 

Чому необхідна комплексна чистка зубів?

Збереження здоров'я зубів і ротової порожнини – важливе завдання для кожної людини. У повсякденному житті ми прагнемо стежити за чистотою порожнини рота. Але навіть за систематичного щоденного догляду й періодичного огляду лікарів у ротовій порожнині виникають зубні відкладення. Вони проявляються спочатку у вигляді зубного нальоту, унаслідок чого утворюється зубний камінь.

М'який зубний наліт за своєю структурою і є першим етапом появу зубного каменю. Причиною появи зубного нальоту є невеликі частинки їжі, різні бактерії. Місцями для залишків таких часток є ті ділянки ротової порожнини, у яких не відбувається самоочищення під час жування. Ці частинки їжі й бактерій ущільнюються, і утворюється наліт.

З часом наліт стає більш твердим, перетворюючись на зубний камінь.

У деяких випадках зубні камені можуть проникати під ясна. Це спричиняє таку проблему, як кровоточивість ясен. Дуже важливо не допустити цього, оскільки наслідком цього може бути розхитаність зубів.

 

До чого призводить зубний наліт і зубний камінь

Серед основних негативних наслідків неякісної гігієни, а також утворення зубного нальоту і каменю можна виділити:

  • Кровоточивість ясен - небезпечна проблема. Крім дискомфорту під час їжі, кровоточивість може призвести до розхитування зубів. Наслідком цього може бути пародонтит. Ще одним наслідком кровоточивості є запалення й поява численних виразок. Це не тільки хворобливе явище, яке призводить до сильного дискомфорту, але ще й естетична проблема, здатна негативно вплинути на якість вашого життя.
  • Рецесія ясен - Це дуже хворобливе явище, яке призводить до оголення коренів зубів. Запальний процес і надчутливість зубів – ті наслідки, які спричиняють відчуття сильного дискомфорту.
  • Неприємний запах - один із найменш хворобливих наслідків. Хоча відчуття дискомфорту досить сильне. Це пов'язано з тим, що під час спілкування ваш співрозмовник може відчути неприємний запах.

 

Для кого необхідна професійна чистка зубів

Чищення зубів необхідне особливо для тих людей, які:

  • Вживають тютюнові вироби.
  • Надають перевагу каві, чаю, напоям із барвниками (солодкі газовані води, соки).
  • Вживають алкоголь.
  • Вживають у їжу продукти, пофарбовані яскравими барвниками.

Тому, з огляду на особливості сучасного життя, динамічність подій і темп життя, професійна чистка зубів необхідна для багатьох людей. Адже стреси, завантаженість, нестача сну призводять до того, що більшість із нас вживають продукти, що призводять до появи зубного нальоту й зубного каменю.

Тому зуби потребують професійного чищення й додаткового догляду за ними.

Професійна чистка зубів в Києві | Фото 6

 

Які проблеми вирішуються за допомогою чищення зубів

Професійна чистка зубів здатна усунути досить широкий спектр можливих проблем:

  • Видалення нальоту й каменя з поверхні зуба й під’ясенного простору.
  • Уникання появи кровоточивості ясен.
  • Усунення неприємного запаху з ротової порожнини.
  • Захист від карієсу в прикореневій частині зубів.
  • Запобігання або усунення запальних процесів, що почалися в ротовій порожнині.
  • Запобігання появі інфекцій або усунення наявних вогнищ.
  • Запобігання появі такого захворювання, як пародонтит.
  • Зміцнення тканин ясен, а за позитивних умов можлива регенерація кісткової тканини.
  • Зміцнення зубів.

Пофесійна чистка зубів в Києві | Фото 7

 

Які дії необхідні після процедури чищення зубів

Процедура чищення зубів не передбачає складного догляду або якихось спеціальних дій. Єдине, що необхідно, це слідувати такому правилу: перші два дні не вживати в їжу яскраво забарвлені продукти (міцний чай, кава, яскраві соки, овочі та фрукти).

Також можливе здійснення профілактичних дій, здатних запобігти появі зубного каменю або сповільнити цей процес.

Необхідно:

  1. Правильно доглядати за порожниною рота. Регулярно міняти зубну щітку. Використовувати тільки якісну зубну пасту. Чистити зуби двічі на день: вранці і ввечері. Особливо важливим є чищення зубів ввечері перед сном. Оскільки в нічний період бактерії особливо активні на зубній поверхні і в ротовій порожнині, що негативно впливає на здоров'я ваших зубів.
  2. Стежити за правильним харчуванням. Фахівці в сфері стоматології рекомендують вживати в їжу тверді продукти. Така структура сприяє усуненню появи відкладень на зубній поверхні. Особливо важливим є уникнення ситуацій, коли люди відкривають різні пляшки зубами або лущать горіхи.

На сьогодні є чудова можливість зберегти ваші зуби, провівши чищення зубів у Києві, і запобігти появі необхідності лікування зубів.

Ціни на стоматологічні послуги в Києві варіюються залежно від обсягу роботи.

Вас цікавить чистка зубів у Києві? Ми чекаємо на вас! Адже наша клініка Лукашука на Теремках надає послугу консультації пародонтолога безкоштовно.

Під час проведення процедури комплексного чищення зубів наші фахівці використовують лише стерильні набори.

 

Головний лікар Андрій Лукашук

 

Відгуки наших пацієнтів:

 

Лікарі по чищенні зубів:

Показання

- утворення пігментованого нальоту;

- утворення твердих зубних відкладень (зубного каменю);

- запалення та кровоточивість ясен.

Протипоказання

- онкологічні захворювання;

- наявність кардіостимулятора;

- наявність штучного кришталика ока.

Сподобалося у нас? - Поділися сторінкою з друзями!
32 голосів, оцінка: 4.04 з 5
Поділитись pinterest
×
Записатися на консультацію
Записатися на консультацію
Ваш телефон *